söndag 18 april 2010

Namnsdagsfirande

Finns det nåt att fira så ska man fira tycker jag! Igår hade vi namnsdag att uppmärksamma i familjen men trots att jag visade storebror att hans namn stod i almanackan förstod han inte varför det skulle vara något märkvärdigt med det. I hans värld existerar bara firande vid födelsedagar och när tomten kommer.

Jag och Elis hade i alla fall en mysig stund inne i stan med fika, bio (Molly Monster) och leksaksaffärsbesök. Det märks att han uppskattar att få umgås med mamma på tu man hand, utan lillasyster!

Lillasyster fick lite uppmärksamhet på annat sätt igår; hon fick äntligen sina bokstäver färdiga! (Lagom till sin 16-månadersdag.) Till Elis köpte jag bokstäver redan när han var några veckor men allt går liksom långsammare med nr 2... Elis har ett fotavtryck från när han var 10 dagar ny, Lydias fotavtryck gjordes inte förrän hon var 10 månader!


Nästa projekt att komma i kapp med är att brodera en "Dagen då du kom är den bästa"-tavla till Lydia också. För även om det är svårt att tro det, när man bara har ett barn, så är dagen då nr två kommer också den bästa. Förmodligen tredje, fjärde, femte... också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar