torsdag 26 augusti 2010

Kalasdrömmar


(Tidpunkten för det här inlägget är helt galen, jag vet! Inte galet i den bemärkelsen att det är fel utan bara väldigt sent, eller väldigt tidigt om man nu vill det... Kan inte sova.)

Har fått iväg inbjudningskorten till Elis kalas nu. Skönt. Det tog lite tid att fixa korten men vad gör väl inte en mamma för att glädja sitt barn?! Elis ville nämligen ha ballonger på sina kort och jag hittade förstås inga smakfulla ballongkort. Till slut fick pysselmamman skrida till verket, men att hitta ballongstans visade sig vara en knivig uppgift. Tack och lov för Scrapbook etc på Danska vägen som skickade efter ballongstans från Holland åt mig! Tog en vecka för ballongen att flyga sig uppåt i Europa men nu är den här!

Elis ser förstås fram emot sin lilla bjudning med spänning och igår pratade vi lite om vad han hade för önskemål inför dagen. Håll i er och förbered era barn för ett tight tvåtimmarsschema, ni som har barn som är bjudna!! Här kommer programmet:

Leka kurragömma inne
Äta spagetti och köttfärssås
Dansa
Klättra i träd ute (tur att det var ute, har bara en större växt inne!)
Äta jordgubbstårta
Plocka hallon
Plocka vinbär
Leka kurragömma ute
Spela golf
Titta på Bolibompa
Leta efter en skatt ute
Bada i poolen
Bygga koja med alla filtar inne
Äta godis

... Phu! Och som att det inte vore nog med det;

Pappa ska vara superhjälte

Måste nog börja förbereda Elis på att dra ner lite på programmet. En del saker är ju lite svåra att genomföra. Som att plocka hallon till exempel. Fast det finns ju faktiskt geléhallon! Det skulle ju gå att fästa i hallonsnåren hur lätt som helst...

3 kommentarer:

  1. hoppas på bilder framförallt på super heron:)/ kram Ammi

    SvaraRadera
  2. Ja ni får verkligen ta bilder och som mamma säger framförallt på super heron hehe:)Saknar er så mycket!/Puss Och Kram Maja:)

    SvaraRadera
  3. kan bli spännande att få se pappan i cape och trikåer ;)

    SvaraRadera