måndag 1 februari 2010

Väntar tillökning


Vi väntar tillökning i familjen! Ja, i form av en dinosaurieunge alltså. I fredags besökte vi Universeum och fick med oss ett ganska stort ägg hem som ska vattnas och pysslas om. Elis vaktar ägget som en hönsmamma och väntar med spänning. Det gör vi andra också. Om några dagar ska det tydligen kläckas. Jag hoppas inte att den här lilla "dinosen" som ska bli vår sjätte familjemedlem (snart platsar vi i Familjen Annorlunda!) har alltför stora krav. Jag har fullt upp med de som redan finns... Nu är pappan sjuk också så då blir det extra många behov att mätta.


Lydia var euforisk över de stora fiskarna. Hon stod vid glasrutan och hade någon slags guidad visning för övriga människorna som också stod och tittade. Det var omöjligt att hålla sig för skratt när hon pladdrade på med en strid ström av låtsasord som aldrig tog slut. När hajarna simmade förbi höjde hon en oktav.
Vi tackar Lydia för en mycket informativ och rolig stund vid hajarnas hak. Det var uppskattat av många!

Anders har varit här sedan i torsdags och naturligtvis har vi passat på att testa alla objektiv och blixtar vi kan uppbringa. Lydia agerar modell men är så nyfiken och måste kolla på displayen efter varje bild. Man får ha tålamod oj, oj, oj...

1 kommentar:

  1. Jag har fått se en liten del av alla bilder som togs när Anders var hos er, så fina så! =)

    SvaraRadera