måndag 24 augusti 2009

Höstens skafferi


Har varit späckat schema ett par dagar nu. I helgen har vi sorterat, packat, slängt, sparat och flyttat grejer från lägenheten i Vimmerby där mormor och morfar bodde. Det känns konstigt att sortera upp någons liv sådär men det måste ju göras. Mormor var en ordningsam och sparsam kvinna och röjningen har lockat både till förvåning, skratt och tårar. I det berömda Coca-Cola-släpet står nu till exempel en hel kartong med nylonstrumpor i orginalförpackningar från fyrtiotalet och framåt. Oanvända i olika kulörer. Jag har nylonstrumpor för ett helt liv!

Idag har vi fått ta tag i allt som finns i trädgården här hemma. Plommon som ska bli marmelad, äpplen bli mos och kräm och vinbär ska bli gelé. (Äppelpaj har vi redan hunnit smaska i oss idag!) Ni förstår att jag inte har haft tid att blogga... Mellan allt skördande har händerna på bilden masserat mig, det är Ericas. Skönt, skönt!

2 kommentarer:

  1. Saknar er!!! kram kram

    SvaraRadera
  2. Saknar er med! MASSOR! Häromdagen sa Elis att han skulle åka till Göteborg och träffa Stina, Amanda och Maja. Om det ändå vore så nära till Växjö!

    SvaraRadera