onsdag 12 augusti 2009

Kulturkalas


Mellan den 11-16 augusti pågår Kulturkalaset i Göteborg. Det finns hur mycket som helst att titta och lyssna på och uppleva. Vi har varit inne i stan en sväng i eftermiddag för att framförallt besöka Trädgårdsföreningen där det var Barnkalas. Elis fick plåstra om en skadad nalle och hjälpa en annan nalle att lämna blod. (Drottning Silvias Barnsjukhus var på plats.) Det var förstås spännande! Lydia tuppade av i vagnen, hon som annars inte brukar reagera på sprutor... :-)
Det som var ännu mer spännande var att få pröva på ansiktsmålning. Nu ville ju Elis bli målad till en arg kiter (tiger) men den gula färgen var slut så en katt fick det bli istället. Eftersom Elis allt som oftast leker att han är olika djur passade det här inslaget honom perfekt!

Efter målningen vann pappan en STOR uppblåsbar hammare som man kan hamra lillasyster i huvudet med. Lydia, som tycker att allt som storebror gör är skoj, skrattade bara högt och förtjust! Dessvärre råkade Nelzon också ut för den hamrande kissekatten när vi kom hem. Det var inte lika populärt...



Jag undrar bara lite vad de tänker med, de som delar ut de här energipastillerna till barnen. De kan inte ha några egna kids i alla fall! Det är väl föräldrarna som behöver mer energi?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar