lördag 28 november 2009

Utsövd Lydia


Den här lilla damen har sovit sin första hela natt! Somnade 19.30 igår kväll och vaknade 08.00 idag. Det ni! Själv har jag vaknat och sovit ytligt som vanligt trots att jag sover i annat rum. Antar att det tar ett tag innan jag får tillbaka min normala sömnrytm.

Pigg och glad upptäcker Lydia nya saker. Idag är det full fräs vid trummorna och hon är så lycklig över sin nya färdighet! Det verkar som att båda våra barn har begåvats med taktsinne och musikintresse. Snart kan alltså även Lydia vara med i bandet och ta över rollen som trummis!



Nu är det dags att sätta ljus i utegranen! Lycka till med era adventsbestyr om ni inte redan är klara förstås!

5 kommentarer:

  1. Duktiga lilla sötunge! Eller det är ju båda dina små troll förstås ;)
    När är dockans födelsedagsfirande, så man in bokar in något annat den dagen?!

    Hittade en superdupersöt prinsessklänning idag, Vilken storlek har han? xD..

    Julpyntet är uppe här! Njuter nu =)
    Kramar till er alla..

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder det ser ut att vara roligt det bara lyser om henne Elis tycks ha en liten vrå han ok Ljustaken ock stjärnan är framme det behövs i mörkret Kram på er alla Farmor

    SvaraRadera
  3. Elis har stl 98/104. Vet inte riktigt hur det blir med födelsedagen än, hänger lite på Mörlundaborna. Återkommer! Nu hinner ni njuta av pyntet länge! Läste att granen redan var framme också. Då kan ju Findus ha kul riktigt länge...

    SvaraRadera
  4. Hej Farmor! Jodå, det svänger ordentligt här! När vi kommer till er på julafton kan vi spela en truddelutt för er!
    Kramar från Elis o Lydia

    SvaraRadera
  5. Granen har redan varit i backen en gång, plus att jag hittade en kula på golvet. (undra vad katten gör igentligen när vi inte är hemma?..)

    SvaraRadera